Maroon 5

Detta kommer inte bli ett djupt inlägg, alls. Men jag har under en väldigt stor period tjatat om hur gärna jag hade velat gå på en konsert med Maroon 5 och nu har jag chansen att köpa biljetter i sommar.. i London. Har inte köpt något eller bestämt med någon, men jag kan inte sitta still för tillfället, är så stört taggad på detta... som inte ens kanske händer. Men jag ska se ifall jag kan få detta att gå ihop. 
Anledningen till att jag skriver detta är för att jag blev så otroligt glad och när jag blir glad över nått så måste jag dela med mig för annars så byggs det upp så mycket tills jag börjat gråta av glädje i min ensamhet.. vilket jag vill undvika haha! Så, poängen - jag vill till London i sommar.
 

Jag är dålig på rubriker

Är det något jag ogillar så är det förutfattade meningar hos en person, eller mig själv. Det gäller både när folk sätter en stämpel på mig utan att ha någon som helst aning om hur jag är eller när jag kommer på mig själv att göra det. Det är så otroligt enkelt att placera folk man ser i ett fack redan första gången man ser personen och där avgörs ifall det finns en framtida relation eller inte. Och allt som krävs är att en av dessa personerna bestämt sig för att utan att ge den andra personen någon som helst chans så är den dömd.
 
Så att säga att utseende inte någon som helst spelar roll, det är bullshit, för det är när man först ser personen som man oftast bestämmer sig för om det är värt att ha personen i sitt liv. Det funger så, mer eller mindre. Jag personligen bryr mig inte jättemycket om utseendet eftersom det är personligheten jag ska umgås med i detta långa loppet, men att säga att utseendet inte betyder något alls, det vore lögn.
 
Fotograf: Sara Palm

Krya på mig

Efter att ha spenderat slutet av helgen med ett gäng av sjuklingar börjar jag känna min mindre kry jag med, vilket inte gör att jag är på bästa humöret. Med huvudvärken som spränger i huvudet så är jag inte på mitt bästa humör. Ibland när folk är för högljudda så vill jag ställa mig upp och säga något i stil med "Det var en gång jag har huvudverk och vill skjuta er alla!", ingenting jag skulle säga, men jag blir så stört gnällig när jag mår dåligt.
 
OVER AND OUT!
 
Fotograf: Sara Palm

Oh Africa

För er som inte vet så befann jag mig under förra årets påsk i Moçambique, ett land i södra Afrika. Jag hade kontakter där så jag och mina föräldrar åkte dit i två veckor för att titta på arbetet som fanns där. Jag var där i två veckor och de veckorna har helt förändrat mitt liv. När jag var där så insåg att det var det här jag ville med mitt liv, det var det här som mitt liv behövde som inte Sverige kunde ge mig.
Men det inte var inte bara enkelt att vara, det var bland de svåraste jag varit med om. Att se allt lidande, att skämmas för hur man själv mår och flera månader efter få reda på att de flesta människorna man mött dött i förtid av hiv eller blivit mördade. Det har helt klart varit tufft!
 
Men det har gett mig drömmar, jag kan inte tänka mig att inte åka tillbaka till Afrika och hjälpa mer. Jag har i veckor kollat på biståndsarbeten och volontärlinjer som kan ta mig tillbaka för att göra mer skillnad. Jag kan knappt vänta till gymnasiet tar slut så jag kan åka tillbaka, dit jag hör hemma.
 

Nu kör vi igen

Jag stängde ju ner mina förra blogg för jag kände mig mer tvingad att skriva än viljan att faktsikt göra det. Bloggen blev mer en påtvingad vilket orsakade stress, det var inget jag kände att jag behövde i mitt liv så jag bestämde mig för att lägga ner den. Så för er som undrade, där har ni anledningen.
Jag är inte jätteduktig på sånthär med designer men jag jobbar på det och det här får bli en tillfällig design till jag förstår mer. Inte jättetjusigt jag vet, men äsch hihi!
 
Jag vill inte att detta ska bli en blogg där jag beskriver min vardag eller en dagens-outfit blogg, dels för att jag inte gör särskilt mycket mer på min vardag är att träna, plugga och sova och jag är inte jättenoga med vad jag tar på mig. Så jag hade tänkt att skriva lite mer roliga eller djupa tankar, bilder och andra saker som jag hade velat läsa.
Tack för mig!

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

RSS 2.0