Folk på internet - Haters

Nu när internet är brett så är det lätt för oss att få se en del människor vi inte lagt märke till tidigare, några som står ut mest är nog "haters". Jag har nog aldrig riktigt förstått mig på de människor som går in på någons blogg, facebook eller youtube klipp (etc) bara för att skriva hur jäkla värdelös denna personen är.
 
Vad är egentligen poängen med det? Istället för att följa personen och skriva massa skit, så kan bestämma sig för att sluta följa sidan eller sluta kolla på klippen, det är så enkelt och ändå väljer folk att fortsätta göra det. Det finns många som argumenterar att det är nödvändigt för de skriver dåliga saker. Men NEJ, funkar inte så!
Det verkar som att dagens människor inte har någon aning om hur stor makt de har, för genom att hata blir en person större och kändare och sprider därför sitt budskap till fler personer som kan ta eller göra skada.
Men genom att sluta läsa bloggen, kolla på klippen och bara vända sig bort så ser denna person att ingen har något intresse för att höra all bullshit och då är det inte roligt längre att skriva, för ingen bryr sig.
 
Visst kan det vara intressant att höra på folk som har konstiga värderingar, som inte är särskilt smarta eller göra sjuka saker. "Har du sett det här klippet" eller "Har du läst hennes blogg?", visst vill man läsa. Men skit sprider sig bara om du själv sprider den. Så lägg din fokus på det som gör dig glad, sprid inte skit, ta inte skit osv!
 
Det som är mest oförståeligt dock är folk som istället för att ge tips eller mer lugn kritik till folk som lagt ut något där de gjort sitt bästa, så tycker de flesta att det är bättre att skriva att personen är värdelös och borde dö. Onödigt.
 
PEACE!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0